Inici curs 20-21

Iniciem el curs 2020-21 amb un PLA D’OBERTURA clar i ben detallat, aprovat pel Departament d’educació i que ens guiarà en el nostre dia a dia a l’escola.

 Aquest pla es basa en 4 valors:

  1. SEGURETAT, amb les mesures que es proposen, i la col·laboració imprescindible de tots els integrants de la comunitat educativa, el retorn a l’escola s’ha de reprendre amb les màximes garanties de seguretat, confort i normalitat possible. Cal tenir present que, segons el coneixement actual la mainada és un col·lectiu de risc molt baix respecte la Covid-19.

  2. SALUT, les mesures estan adreçades a reduir la transmissió del virus i a millorar la traçabilitat de casos i contactes. En aquest sentit el sistema sanitari i la comunitat educativa col·laboraran conjuntament en el programa Traçacovid.

  3. EQUITAT, malgrat que la pandèmia tota la mainada ha de tenir accés a l’educació en condicions d’equitat. El tancament de les escoles ha fet palesa la bretxa digital i cognitiva existent entre alumnes i la discontinuïtat d’uns serveis presencials d’atenció a les dificultats d’aprenentatge i desenvolupament. La proposta actual vol afavorir la presencialitat sense renunciar a la seguretat

  4. VIGÈNCIA, aquestes pautes seran vigents al llarg del curs escolar i en coherència amb la realitat del centre i el seu entorn. El marc que es proposa ha de ser fàcilment adaptable si es canvia el context epidemiològic.

 

Revista magaZINE n.5 publicada. Gaudeix-la!
+ +