Inici curs 20-21

Iniciem el curs 2020-21 amb un PLA D’OBERTURA clar i ben detallat, aprovat pel Departament d’educació i que ens guiarà en el nostre dia a dia a l’escola.

 Aquest pla es basa en 4 valors:

  1. SEGURETAT, amb les mesures que es proposen, i la col·laboració imprescindible de tots els integrants de la comunitat educativa, el retorn a l’escola s’ha de reprendre amb les màximes garanties de seguretat, confort i normalitat possible. Cal tenir present que, segons el coneixement actual la mainada és un col·lectiu de risc molt baix respecte la Covid-19.

  2. SALUT, les mesures estan adreçades a reduir la transmissió del virus i a millorar la traçabilitat de casos i contactes. En aquest sentit el sistema sanitari i la comunitat educativa col·laboraran conjuntament en el programa Traçacovid.

  3. EQUITAT, malgrat que la pandèmia tota la mainada ha de tenir accés a l’educació en condicions d’equitat. El tancament de les escoles ha fet palesa la bretxa digital i cognitiva existent entre alumnes i la discontinuïtat d’uns serveis presencials d’atenció a les dificultats d’aprenentatge i desenvolupament. La proposta actual vol afavorir la presencialitat sense renunciar a la seguretat

  4. VIGÈNCIA, aquestes pautes seran vigents al llarg del curs escolar i en coherència amb la realitat del centre i el seu entorn. El marc que es proposa ha de ser fàcilment adaptable si es canvia el context epidemiològic.

 

Aquesta web utilitza COOKIES. Si continues navegant et recomanem que llegeixis les condicions i les acceptis.    Veure
Privacidad