Setmana de Prevenció de Residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria, a més de fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa.

Enguany hem celebrat la 14a edició, dedicada al malbaratament i a la poca sostenibilitat dels tèxtils, i va tenir lloc del 19 al 27 de novembre de 2022. 

A la nostra escola, igual que arreu d’Europa, hem organitzat activitats diverses  al llarg de tota la setmana per sensibilitzar sobre la prevenció de residus i cada classe ha fet accions per reflexionar al voltant d’aquest tema.  Esperem que gaudiu d’aquesta petita mostra.

Podeu llegir-ne més a la pàgina web de la Generalitat: https://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea/

Relacionat amb el tema d’aquest any us deixem l’enllaç d’un vídeo que de ben segur us farà pensar. Es diu The 2 euro T-shirt: a social experiment i gira al voltant de la possibilitat de donar una segona oportunitat a la teva roba.

https://youtu.be/KfANs2y_frk